streda 13. septembra 2017

Satoran kivételes NBA párbaj: Készen kell és türelmetlenül kell lennem

Ebben az esetben 10 pontot és 10 lepattanót; az egyik értékesebb, mint a másik. Ez volt az egyik legjobb NBA-párja, és Washington Wizards segített tisztázni a portlandi győzelmet. "" Nem vagyok híres nagyszámú lepattanóról "- mondta Satoran, 25 éves, de addig az első szezonban a kosárlabda ikonok között legfeljebb négy párbajban jutott el. Még tíz pontot kell tennie, mert a végeredmény valószínűleg a leginkább volt. Satoransky 19 percet játszott egy szokatlan napon. Amerika ünnepelte Martin Luther King-t, egy olyan emberi jogi ikont, amely "álmodott". A cseh harcos álma az, hogy teljes mértékben a legjobb NBA-ban.És ez segített neki a bet365 online fogadási délutáni ünnepnapon.

"Az elmúlt hé t évben Spanyolországban hasonló időben játszottunk vasárnaponként. Gyakorlott egy ilyen ritmusra - írta a CSN Mid-Atlantic-nak. "Ha egy csapat reggelire készül, és felkészül egy mérkőzésre, nem zavarja a rutinomat. Ma jól éreztem magam. "A szatáni szezon még mindig szörnyű földrengésként hangzik. November nagyszerűen újonc volt, rendszeresen játszott és dicséretes. Decemberben a jelentés majdnem eltűnt.De az utolsó két párbaj, ez különbözik: 21 és 19 perc és kettős dupla felső. "Mindenki felkészített engem Az év bármely szakasza előfordulhat, hogy nem lesz percem. Az embernek készen kell állnia és türelmesnek kell lennie "- mondta. "Annak ellenére, hogy hosszú ideig játszottam a profi kosárlabdát, még mindig az új játékos vagyok az NBA-ban.És át kell mennem rajta, mint bárki másnak.

Ő csak azt tette, amit Portlandből akart, és nem csak ő. "Nagyszerű munkát végeztünk az év első felében" - mon dta. "Nagyon jó, hogy képesek vagyunk támogatni a csillagokat, pihentetni és erőt adni nekik." A John Wall központi szupersztárának is nagyra becsülte. „A srácok a padról tényleg segített," mondta a játékos a hónap keleti konferencia.

A klub a fővárosban, mert miután egy kínos Start bet365 mobil által tett bevehetetlen erőd arénában, mint egy közeli Fehér Ház - a Trail Blazers nyert 12.otthoni játék.

"Mondtam a többieknek a padon, hogy ez a mi nagy előnyünk" - mondja Satoransky. "A nézők hangosak, és sokat segítenek nekünk az utóbbi időben. Meg kell tartanunk a sorozatot. Talán bet365 mobil bónusz ez segít nekünk a play-off irányában. "Ez egy biztató üzenet a számára -, hogy a dolgok az NBA-ban gyorsan megfordulnak. Az alábecsült varázslók hirtelen ragadozók, miért nem egy hétvégi helyettesítõ csapa t lenne bet365 sport fogadás bónusz egy hétvégi helyett? Satoransky maga is tudta, hogy Barcelonából, ahol Európa felismerte őt, kemény és göröngyös úton haladna tengerentúlon.


"Természetesen küzdöttem egy kicsit.Ha nem vagy rotációban, akkor elveszíti az önbizalmát "- mondta a klub weboldalának. "Örülök, hogy az utolsó két meccs jó volt, és ez segített nekem. Volt egy bet365 internetes fogadóirodák bevezető rakéta a Portland ellen, ami önbizalmat ad. "Washington, csütörtök éjszaka Memphis ellen, bezárja az alap első felét, lehetőséget nyújt arra, hogy bebizonyítsa, még mindig elég. És Satoran álma sok vidám színt kapott

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára