piatok 14. apríla 2017

James Ward a Kyle Edmund vybrali finále tímu Davis Cup GB

James Ward a Kyle Edmund vyzerať nastavená bojovať to o miesto vo finále Davis Cupu potom, čo bol menovaný do Veľkej Británie dočasnej tímu.

Smith nemusí dokončiť svoj štyroch-man lineup kým týždeň vo štvrtok, a je pravdepodobné, že vidieť, ako Edmund a Ward vykonávať v praxi na antuke na Flanders Expo predtým, ako prijme konečné rozhodnutie.

Ward bol kľúčovou postavou v behu do finále, dvakrát vyhlasovať dôležité víťazstvo v stretnutí proti USA, prvý minulý rok, aby pomohla zaistiť Británia zostala v svetovej skupiny, potom znovu v tohtoročnom úvodnom kole.Ale Edmund, 20, naozaj tlačil sa dopredu tým, že vyhrá titul challenger na antuke v Bu enos Aires v nedeľu a je v súlade so robiť svoju Davis Cup debut.

Dan Evans, ktorý tiež získal titul v nedeľu, bol vynechaný, ale bolo neskoro zahrnutie pre semifinále proti Austrálii by mohlo potenciálne nehybnú postavu, zatiaľ čo Aljaz Bedene došlo čakať cez Davis Cupu odvolanie.

Andy Murray má za sebou skvelú sezónu Davis Cup, vyhral všetky jeho ôsmich kaučukov, šesť vo dvojhre a dva po boku svojho brata v štvorhre.Na papieri je Belgicko slabšie než ktorýkoľvek z predchádzajúcich britských oponentov v tomto roku - USA, Francúzsko a Austrália - aj keď vo svete No16, David Goffin, majú silný No1.

Smith, ktorého prvá kravata Kapitán v roku 2010 bol play-off proti Turecku, aby nedošlo k poklesu do spodnej vrstvy súťaže, povedal: "Je to historický moment v britskom tenisu a som potešený, že mená týchto piatich hráčov za kravatu proti Belgicku. P>

"Andy viedol z prednej strany počas tejto kampa ne, ukazujúci čas a znova, čo to znamená, aby si vytiahol na drese GB.Ten ukazuje odhodlanie, nasadenie a vášeň, ktorá inšpiruje ostatných britskej hráča na lavičku a naše fantastické fanúšikov v hľadisku.

"Tím mal neuveriteľné výsledky v tomto roku, a vieme, že zo zadnej strany porážať ďalšie tri grandslamové národy nesieme veľkú dynamiku ísť do finále. Avšak, nebudeme podceňovať úloha pred nami. Belgický tím je plný top-100 talent a oni nás budú tlačiť celú cestu. "

Murray sa hrá v londýnskej O2 Arene v tomto týždni na ATP World Tour Finals ale urobil jasné, že Davis Cup jeho prioritou a strávil väčšinu minulého týždňa cvičí na antuke.Povedal: "Ak chcete reprezentovať svoju krajinu na finále Davisovho pohára je obrovská česť a bude pre mňa nová skúsenosť a celému tímu. Som naozaj nadšený kravatu v Belgicku. Majú niekoľko veľmi talentovaných hráčov, ktorí urobia to ťažký zápas. "


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára