štvrtok 13. apríla 2017

Surfovanie a skateboarding set pre Tokiu olympijské hry ako squash opäť odbil

surfovanie a skateboarding vzhľad, ktorý bude nastavený na Tokyo 2020 Games Olympijské udalosti potom, čo boli zaradené na zoznam piatich ďalších športov predloženej organizátorov.

Ďalšie tri športy navrhovanej Tokiu boli baseball / softball, karate a športové lezenie. V prípade, že IOC dáva zelenú, bude to znamenať extra 18 udalosti zahŕňajúce ďalších 474 športovcov.

MOV zmenila svoje pravidlá, aby hry hostí navrhnúť športy, ktoré sú populárne v ich krajine.Squash mal tiež nádej, že budú zahrnuté, ale tie boli teraz prerušovaná

prezident International Surfing Association Fernando Aguerre povedal: .. "Oznámenie Tokyo 2020 je mimoriadny o kamih pre náš šport a pre globálne surfovanie spoločenstvo

"Surfing je neuveriteľné a rastúci globálny odvolanie, a to najmä medzi mladými ľuďmi, a veríme, že dynamický energie športu a jeho fanúšikov na celom svete prinesie mnoho výhod pre Tokiu 2020 a olympijských hier.

"Surfing stelesňuje chladnú, hravú životný štýl, ktorý by sa pridať úplne nový prvok programu a pomáha Games osloviť nových fanúšikov prostredníctvom živých akcií a ohromujúce možnosti vysielania."

Squash bol jedným z troch športov najprv v chode, aby sa to do roku 2020, ale stratil, keď bol zápas znovu.Professional Squash Association (PSA) výkonný Alex Gough hovorí šport by mal zostávať pozitívny napriek posledným úderom do žiadnych olympijských ašpirácie

. Povedal: "Ak chcete vedieť, že sen je opäť mimo dosah je prirodzene ťažké propozície pre šport.Ale mám pocit, môžeme vziať veľa pozitív z obro vského krajine sme dosiahli ako šport v posledných desiatich rokoch - prechod do narastajúcej globálnej šport, ktorý je teraz vysielaný v takmer 100 krajinách po celom svete a ktorý bol svedkom zvýšenie zisku hráč o viac ako 20% doteraz len v roku 2015. "

World squash prezident Narayana Ramachandran bol ponechaný 'zdevastovanej' podľa prekážka.

" Nemyslím si, že by sme mohli urobiť viac dostať naše posolstvo k obom Tokyo 2020 Hry hostiteľov a IOC, "povedal.

" Squash priniesť niečo špeciálne ako doplnok k programu.Po našej 12-ročnej ceste k vstupu do programu olympijských hier a možnosť zúčastniť sa, druhú šancu 'potom, čo srdce prestávke pred dvoma rokmi chýbať v našej prvého podania 2020 v Buenos Aires, som úplne zničený menom našej skvelý šport, ktorý náš sen o účasti v Tokiu hry teraz nemôžu byť realizované.

"ja viem, že hovorí v mene miliónov squash hráči z celého sveta, pre ktoré je možnosť vidieť ich športové zúčastňovať olympiáda bola absolútnou prioritou. - a, rovnako ako ja, budú so zlomeným srdcom "


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára