sobota 15. apríla 2017

Peyton Manning v chôdzi obsadenie, keď sa uvažuje o čas na vedľajšiu koľaj

Manning minulý týždeň minul Denver Broncos '17-15 víťazstvo v Chicagu, keď jeho dlhoročný zálohovanie Brock Osweiler vyhral svoj prvý NFL štart.Manning zostal späť v Denveri pokračovať v liečbe.

V pondelok Manning odletel do Charlotte v Severnej Karolíne, usilovať o druhý názor od renomovaného nohy a špecialista členku Dr Robert Anderson, kto odporučil päťnásobní MVP výdavky aspoň budúci týždeň v pešej obsadení pred začiatkom ďalšej rehab.Peyton Manning sa chodí s kňučať - ale je v dobrej spoločnosti ďalšie informácie

"očakávame, aby bol k dispozícii aspoň na pár hry, "povedal tréner Gary Kubiak v utorok.

to znamená, že Mannin g, ktorý bol stolici po hodil štvrtý odposluchu proti Kansas City na začiatku tohto mesiaca, bude chýbať v Denveri zápase proti New England v nedeľu večer, rovnako ako hra pri San Diego dňa 6. decembra, prinajmenšom.

Kubiak už povedal Osweiler bol jeho štartér tento týždeň, keď Broncos (8-2) hostiť neporazený Patriots (10-0).To bol aj odrazom výkonu Osweiler a Manninga zdravie. Osweiler vrhal pre 250 yardov, dva TDS a žiadne odpočúvanie v Chicagu. - Denver prvej hre bez obratu Celoročné

Manning bude môcť zúčastniť schôdzky a niektoré tréningy tento týždeň, povedal Kubiak.


Mal ospravedlnil Manning od rokovaní a stretnutí minulý týždeň, aj keď quarterback urobil zúčastniť piatkové workout.Peyton Manninga, je dokonalý záznam-breaker, nebolo vždy t utovku Viac

V Broncos majú iba jeden ďalší quarterback na roster, nováčik Trevor Siemiany. S Manninga absencia Bet365-Podrobnosti tu predĺženie, plánujú prísť bývalý Vikingovia QB Christian Pfiemítejte v stredu.

Manning mal ťažkú ​​sezónu.Po náhrade za 4 milióny dolárov za zimu on a Kubiak strávili offseason a prvé dva mesiace v sezóne sa snažili ohnúť urážlivé filozofie a nebolo to veľmi pekné. Manning hodil za Len deväť touchdowns s NFL-high 17 zachytenia. V prvých troch rokoch v Denveru dosiahol 136 výhier a len 36 zachytení.A jeho kariéra-low 67,6 Hodnotenie passer je nižšia ako Tim Tebow je 72,9 v roku 2011, že nútená GM John Elway ísť po Manning vo voľnom agentúry v roku 2012.

V pondelok Kubiak napadol ako "úplne nepravdivé" správy že Manning plánuje hrať v roku 2016, aj keď to nie je pre Broncos.

"je pre nejaké zvesti al ebo niečo povedal, že jeho spôsob myslenia je inde ako získanie zdravé a pomáha tento futbalový tím, môžem vám povedať, je úplne nepravdivé, "povedal Kubiak.

" som navštíviť s tým chlapcom na pravidelnom základe, a hovoríme celú dobu. Môžem vám povedať, jeho myseľ-set je denne v dobe snaží získať zdravé a všetky tie veci, a pomôcť mu futbal [tím]. To je všetko, hovorí so mnou o.To je všetko, čo teraz pre neho dôležité. "

Bet365-Uvítací bonus vyzdvihnete tu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára