utorok 11. apríla 2017

Rory McIlroy a Phil Mickelson krúpy orgány fantastické ihrisku US PGA

Whistling Straits poskytol najlepšie major roka 2015. To nie je odmietnuť Augusta National, ale neexistuje žiadny prvok nepredvídateľné na Masters. St Andrews, ktorý hostil Open Championship, padli za obeť prírodnými živlami. Chambers Bay a US Open bol iný príbeh; chudobné uvedenie plôch a typické, napálil-up prvky, v ktorých USGA zaberie nejaký druh perverzné pýchou vynesené hráč zvar nevyhnutné. Riadne nebol pomalý appearing.Jason deň má Jordan Spieth na jeho chvoste poslednom kole US PGA Celý článok

Whistling Straits bola kopa ísť na to. Pre začiatok, je to ohromujúce na oko.Existuje diery je par tri 12th hotela, kde to bude snaha o amatéri zasiahnuť výstre l, skôr než postaviť späť do obdivu pohľadu.

Napriek tomu, že odvolanie by okamžite stratil mal PGA americkej prijatá na záľubou v hlúpych pin pozície alebo nekalé triedenie hrubý pre to najlepšie z hlavných oblastí.

Ti za tento turnaj mohol ľahko vytvoriť golf aristokracie vyzerať trochu hlúpo, ak chcú. Obdivuhodne, berú opačný prístup. Krátke par štvorky sú ponechané ako také.Nejedná sa o všedný, pitch and putt ihrisko pre hráčov mäsiar - počet samotných dvojité bogey počas tohto týždňa upozorňuje, že -., Ale je tu veľký priestor pre daný druh výstrelu procesu, ktorý by mal definovať hlavný majstrami

Toľko sa sústavne odráža v bodovaní. Tam boli úžasné beží: Hiroshi Iwata je 63 v piatok, Branden Grace tretie kolo 64, Jordan Spieth sa späť deväť z 30 v sobotu.Štvrtý deň, Ryan Moore bol 30 do ťahu.

"Je to zvyčajne spravodlivý test golfu, niekde v rozmedzí 10 až 15 pod par zvyčajne vyhrá tento turnaj," povedal McIlroy. "Takže to nie je ako zabraňuje chalani z výroby birdie, ale stále postihuje vás, ak nechcete hit dobrých záberov a myslím, že je to dokladom toho, že PGA of America a samozrejme na [hlavné šampionáty dôstojník] Kerry Haigh, ktorý určuje golf samozrejme up. Myslím, že robí skvelú prácu. "

Whistling Straits, je treba povedať, ťaží z časté letných dažďových deluges. Preto je nekonečne viac svieža ako možno by normálne boli prípad.Krajina sotva ďalej vybratá z porovnania odkazy niektorí by ponúknuť.

Haigh uviedol, že kurz "môže byť trochu mäkšie, než by sme chceli ho". Po pravde povedané, že má len pridal na US PGA odvolanie.

"hit ste dobrý strelec, budete trafiť fairway. Guličky nie sú poháňať z plavebnej dráhy, ako sme videli minulý týždeň [na WGC-Bridgestone Invitational] .He môžu popierať, ale Tiger Woods sa blíži bodu, odkia ľ niet návratu Viac

"Máme greeny ktoré sú veľmi spravodlivé veľkosti a sú prístupní. Kvalitné zábery s dlhými železami bude držať a bude na greene, a chudobné zábery sú prísne potrestaní s svahy a bunkre a tak ďalej.Je to jednoducho skvelý test a skvelé miesto držať major. "

Haigh a jeho výbor urobil rýchly, rozumné rozhodnutia v piatok večer, kedy búrka otlčené tento kút Wisconsine. Že hračka prírody, našťastie nemal žiaden vplyv na výsledok turnaja.

"Ja by som chcel, aby sa zvláštne uznanie ako správcu kurzu, Michael Lee, a Chrisa Zugel. Jeho zamestnanci, jeho posádka, sú neuveriteľné, "hovorí Haigh. "Je 4.30 Uvidíte v dopoludňajších hodinách, jeho nastavenie, ako sa všetko pripravené. A ak chcete, spýtajte sa ich, ako to je rake takmer tisíc bunkrov ráno a znovu v noci, je tu strašná kopa práce zapojení.Ale oni robia vynikajúcu prácu

"Nemohli sme byť šťastnejší s tým , ako sa predmet bola predložená."

Ryder Cup tu bude hrať v roku 2020. "Viac toho istého" by malo byť volanie.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára