utorok 11. apríla 2017

Joe Root a nová generácia

Po urny, ohňostroje, kontrolách sa šampanské, medailí, stisky rúk, lona cti a stvárnenie Jeruzalema, tím fotky, televízne rozhovory a pozápasovej tlačovej konferencie, 2015 Ashes skončil v samom závere, s vtip o Stuart široká penisu. Bolo Joe Root, kto to urobil. Keď Alastair Cook začal hovoriť s tlačou o voľné jeho dĺžke - "bolo to fantastické" - to bolo príliš veľa pre Root prijať. Začal tak tvrdo, že v konečnom dôsledku Cook sa k nemu otočil a spýtal sa chichotanie: "Čo sa smeješ?" Root, prešiel rukou po brade, aby sa pokúsila zamaskovať svoj úsmev. "Nič," povedal. Potom priznal: "Hovoríte o Stuarta dĺžka".Cook, hrať to rovný, zagúľal očami, dal utrpenie vzdychol, a odpovedal: "Vy a vaša one-stopu myseľ. Snažím sa robiť vážny rozhovor, Joe. "

Málokto anglicky pálkar niekedy niesla náklad zas až tak ťažké, ako ten Root prevzala tento rok v lete. Je tu nikdy predtým nebol série Ashes, v ktorom jeden anglicky pálkar zaznamenal dve storočia alebo viac, zatiaľ čo jeho kolegovia neurobili jeden medzi nimi. Root tiež viac ako tretina toľko beží opäť ako ďalší muž, Cook. Urobil najvyššie skóre v prvých kolách všetkých troch testov Anglicka vyhrala s priemerom v týchto stretnutiach 106. Broad malo pravdepodobne boli muž seriálu. Ale môžete vidieť, prečo Darren Lehmann vybral Root.Anglicka sa stali až príliš závislí na ňom.


Jeho priemer v zápasoch, ktoré som získal, je 81.89, čo je najvyššia v históri i tíme medzi tými, ktorí hral v najmenej desať testovacích victories.Ashes 2015 - vizuálnou prehliadkou piaty test na Oválnej Čítajte viac

koreň je školák veselí na tlačovej konferencii bol pripomienkou toho, ako mladý muž, ktorý uskutočnila Anglicko odpaľovanie je podľa veku a na srdci. Mali by sme už jeho napodobňovanie Bob Willis po Anglicku víťazstvo na Trent Bridge, a zábery z neho strhávať širokých nohavíc počas tréningu na Edgbaston, čo široký, aby ho naháňať dokola outfield.Len hundroš by mu mohol závidieť jeho zábavu, a to najmä po všetkej kritike tím prijali v nedávnej minulosti bol vzdorovitý, neprístupné a nekomunikatívne.

Môžete vidieť koreň je bezstarostné duch, keď je v polovici tiež. Vo štyri hodiny v piatok popoludní Anglicka boli 46 pre dve osoby, ešte 435 pozadu. Adam Lyth bol práve prepustený prvýkrát v zápase, možno predposledný čas vo svojom teste kariéry, ktoré boli ulovené v polovici dňa off dlhú-hop bowled Peter Siddle. Siddle budúci ples bol krátky mimo off peň a nastaviť lietať neškodne tým, príliš široký a vysoký ohrozovať.Tak samozrejme Root, až v dosiahla s pálkou a pomelie ju cez rokline pre štyri osoby.

odvážny záber za žiadnych okolností, a mimoriadnej jeden pre pálkar hrať na svoje prvé loptu, keď jeho tím bojuje. Zvlášť Angličan, takže často úzkoprsý starých predstavy o správne a spôsob, ako hrať hru. Root urobil niečo podobné v druhej smene v Edgbaston, keď Anglicko bolo 51 pre dvoch naháňa 121. tej doby Josh Hazlewood bol bowling, a prvé loptička vydal na root bol krátky a široký a znížiť minulosť bod pre štyri osoby. Nejaký spôsob, ako začať s výkričníkom.

Bolo by to jednoduchšie a bezpečnejšie, aby tieto dve gule okolo. Root radšej hrať.Je to moderný spôsob, značka novej generácie batsmen. Root, samozrejme, je popredným členom, s polu s Virat Kohli a Steve Smith a Kane Williamson. "Vedúci mladých babiek v Test krikete dnes", ako Martin Crowe povolal. Williamson je trochu obozretnejší v testoch. Smith trochu menej úspešný v T20. Ale všetci štyria sú dostatočne univerzálny pre prepínanie štýlov, aby vyhovovali každej z troch rôznych formátov, Betclic-Klikni pre svoj bonus ktoré hrajú. A viac než to, že nerozlišujú medzi požiadavkami týchto formátov. Zvlášť Smith, Root a Kohli.

staré rytmy Test krikete boli narušené.Trochu rešpektu teraz, dobre opotrebované pravidiel o tom, ako otvárače tam sú k videniu mimo nový loptu, a mal by jednoducho pokúsiť prežiť prvé hodiny. Moderné pálkarovi vždycky budú zdráhať taky, aby nadhadzovač diktovať tempo hry, je menej pravdepodobné, aby sa pokúsila mlieť svoju cestu dobrého kúzla. Vidí zlý loptičku čo tam má byť hit, či už je to prvý zo smeny alebo nie, a to bez ohľadu na zápas je situácia. To všetko vplyv T20 krikete, kde šancí sú príliš drahé, aby sa ich vzdali, a hybnosť zápasu je niečo pálkar vyzerá posunúť v priestore jedinej konca, skôr než celé relácie.

< p> Root zdalo ortodoxnej druh hráča, keď sa prvýkrát objavil.Ďalšie v dlhej rade Yorkshire batsmen. Ale on bol bodovaní na mimoriadnom lizu tento rok. Jeho strike ceny za posledné tri série testov, 73 proti Západná India, 60 proti Novom Zélande, a teraz 67 proti Austrálii. Iba jeden anglický palkárovi niekedy robil toľko spustiť v sérii Ashes takou rýchlosťou, a to bol Kevin Pietersen v roku 2005 naozaj divné je, že Root urobil to všetko bez toho, aby niekto naozaj pocit, že je potrebné poznamenať, na rýchlosti s ktorej bol bodovania.Vzhľadom k tomu, v tomto veku, 67 beží na 100 loptičiek ani Zdá sa, že mimoriadna nič viac.

Táto univerzálnosť bude svoje výhody aj nevýhody pre kore� �, pretože to znamená, že bude musieť hrať strašná spousta veľmi intenzívne krikete v priebehu svojej kariéry. Rozhodnutie, aby mu spôsobil pokoj pred nadchádzajúcou obmedzené prenosy stretnutí proti Austrálii, je dobrý. Root je vzácny, a rovnako ako všetci hráči dostatočne dobré, aby sa zdvihol vo všetkých troch formátoch, musia byť chránené pred nárokmi harmonogramu dostatok času na odpočinok a zotavenie. A okrem toho, dá príležitosť k ďalšiemu pálkarovi.A Anglicko zúfalo potrebujú jeden z nich zobrať to, najmä ak Bell rozhodne odísť, keď navrhol, že je pravdepodobné, že robiť.

Dúfame, že Anglicko bude vnímavý o kapitána príliš. Andrew Strauss chce zjavne Root dorásť do úlohy, ktorá je dôvod, prečo, keď sa ujal jeden z prvých vecí oznámil, že bol Root šiel nahradiť Bell ako Cooka vice kapitán. Jeho tri kolegovia už urobili step-up. Kohli, najstarší zo štyroch, bol popredný indický testova cí tím od vlaňajšieho decembra. Smith sa chystá, aby sa na prácu. A práve teraz Williamson vedie Nový Zéland je obmedzené prenosy stranu v Južnej Afrike.Každý predpokladá Root stane kapitána skôr alebo neskôr.

root vyvádzanie, aj keď sú narážka tiež, že on nemôže byť pripravený, alebo dokonca ten pravý, aby sa na prácu, keď Cook končí opúšťať ho. Bol daný veľa rôznych prezývok podľa jeho spoluhráči - Wireless, Geoffrey - ale FEC nie je jedným z nich. Craptain je po Middlesex naháňal 400 poraziť Yorkshire, keď viedol stranu u Pána. A práve teraz, Anglicko sa darí tým, že nechá ho byť svojou vlastnou detskou seba, surové vtipy a hlúpe žarty a tak. Pre túto chvíľu, aspoň, že je najlepšie, keď je to bezstarostné.

Stávkové bonusy Betclic

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára