utorok 11. apríla 2017

Tinkoff-Saxo dopyt Vuelta a España ospravedlnenie pre Peter Sagan motorke havárii

Tinkoff-Saxo požadoval ospravedlnenie od Vuelta a organizátormi España a vyzval UCI preskúmať pravidlá po svojom hornom šprintér, Peter Sagan, bol zasiahnutý motorke pri vysokej rýchlosti spôsobí mu II.st. a nútiť ho opustiť tour.

slovenský jazdec, ktorý získal svoj štvrtý Tour de France zelený trikot za sebou v júli a bol v spore o jeho prvý v Vuelta, bol náhodne zasiahnutý neutrálny servisné kole tkanie prostredníctvom skupiny jazdci v priebehu etapy osem v nedeľu.Sagan bol opustený s rezy a popáleniny na ľavej strane tela, rovnako ako pomliaždenie na ľavici arm.Chris Froome pády na Vuelta a España javisko 11 ako Fabio Aru trvá viesť Viac

Sagan zúri l a bol videný kopal na bicykli a ďalšie motorku. Neskôr bol pokutovaný za nadávok a získal samostatnú pokutu za "správanie, ktoré poškodzuje imidž cyklistiky".Facebook Twitter Pinterest

V otvorenom liste adresovanom organizátora akcie, Unipublic a Brian Cookson, prezident UCI Tinkoff-Saxo napísal: "Fakty sú jasné a mimo diskusiu: Vodič motocykel ľahkomyseľne a neoprávnene pokúsil predbehnúť zníženej pelotónu pri veľmi vysokej rýchlosti asi 8 km od cieľovej čiare zrejme v snahe dosiahnuť troch vedúcich jazdcom niekoľko sekúnd pred domom. "

v liste požiadal o zoznam päť podujatí: ospravedlnenie od Unipublic; dar na charitu z Unipublic rovnajúcej sa hodnote zelený trikot; prijaté opatrenia, aby sa zabránilo budúce udalosti; Sagan pokuta za poškodenie imidžu cyklistiky, ktoré majú byť zrušené; a UCI začať revíziu pravidiel "o prijatie na vodičom vozidlových vnútri závodu…s úmyslom vykonávanie zmien pr íslušnými pravidlami najneskôr do začiatku roku 2016 závodnej sezóny." Tinkoff Saxo (@tinkoff_saxo) RT if súhlasíte s našou pozíciou, pokiaľ ide o nehode @petosagan na @lavuelta http://t.co/ji8HtkKsge pic.twitter.com/VeDbI266NPSeptember 2, 2015

vo vyhlásení, ktoré znie: "je jasné, že vodič nemal vykonal predbiehanie na pelotón a - minimálne - sa mu nepodarilo použiť adekvátnu starostlivosť v jeho pokuse.Zrážka vysokou rýchlosťou by mali oveľa závažnejšie dôsledky pre jazdca, ktorý bol bezbranný proti takémuto zásahu vodiča motocykla "

uviedol Sagan po incidente". Ani som počul motorku Prichádza. Považujem za neprijateľné, že motorka sa snaží pliesť svoju cestu do skupiny pri tak vysokej rýchlosti.

"Oni zrýchliť a pokúsiť sa prekĺznuť, keď vidí, prázdny priestor. Avšak, oni neberú do úvahy, že jazdec môže spadnúť pred nimi alebo zmeniť smer.Idú extrémne rýchly a rozdiel rýchlosti v porovnaní s jazdcami je obrovský. "

Kris Boeckmans, ktorý bol zranený počas rovnakej fáze, keď havaroval pri napil, je zostať v vyvolaného kóme niekoľko ďalších dní. Lotto-Soudal jazdec utrpel zlomené rebrá a zlomenín v tvári, rovnako ako zranenie jeho pľúc spôsobuje nutnosť dýchanie pomoc, ale je údajne v stabilnom stave.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára