štvrtok 13. apríla 2017

Wales stratiť Scott Williams a Hallam Amos z majstrovstiev sveta v ragby

Ak by boli potrebné nejaký dôkaz, že Wales hlboko zmenili v ôsmich rokoch, ktoré Warren Gatland bol zodpovedný, triezvy reakcia na sobotňajšej víťazstvo nad Anglicku u Twickenham to za predpokladu. To, čo predtým by bola narážka k oslave a backslapping je teraz nič viac než ďalší krok vyliezol a nutnosť nahradiť ďalšie dva hráči, nemá nič spoločné s družstvo zostať uzemnený pred štvrtkovým stretnutie s Fidži na Millennium Stadium.

Wales útok tréner Rob Howley, oslovil médiá po dobu 20 minút v pondelok večer.Jeho prvou úlohou bolo hlásiť, že centrum Scott Williams, ktorého pravé koleno bol zranený počas neskorej stav ky na Betclic riešiť Brad Barritt a krídlo Hallam Amos, ktorý utrpel vykĺbené rameno po páde sa snaží odovzdať Owen Farrell, bola vylúčená z turnaj a bol nahradený dvoma vonkajšími polovíc, James Hook a Gareth Anscombe.

Howley strávený čas, ako by bol vládny minister sa vzhľadom k hodine otázok, odmieta všetky pozvánky škodoradostnú radosť o víťazstvo, ktorá opustila Anglicka v ohrození nie kvalifikovať sa na turnaj. "Máme Fidži vo štvrtok," znela jeho odpoveď na niekoľko otázok, vrátane jedného o retrospektívnu žltou kartou Anglicko Flanker Tom Wood dostal za svoj kop do hlavy Liama ​​Williams, ktorá opustila plný spätný otras mozgu a nie je k dispozícii pre zápas proti Fiji.


Wales ohlási svoju stranu v utorok.Napriek tomu, že prehrali piatich hráčov z 31-člen ného tímu, oznámili koncom minulého mesiaca spolu s šiestym v kruhu Eli Walker, že zamýšľajú postaviť silný tím proti Fidžiu, pretože vedia, že víťazstvo o akúkoľvek medzeru by znamenalo Anglicko Museli poraziť Austráliu v Twickenham v sobotu, aby zostali v boji o štvrťfinále.

"Vyberieme našu najlepšiu stranu," povedal Howley. "Je dôležité, aby sme to urobili po tom, čo sme vytvorili Twickenham. Strecha bude zatvorená vo štvrtok a bude to suchá guľa. Fidži bude chcieť vyjsť a hrať, takže je dôležité, že existuje štruktúra hry a my máme právo hrať za našich podmienok. "

Wales je až na svoje posledné škrabance za šupkou.Call zábery Hook a Anscombe znamená, že je tam len jeden fit chrbát zostávajú na pohotovostnom režime zoznamu, ktorý išiel na letnom sústredení vo Švajčiarsku a Kataru, Rhys Patchell, ďalšie skrumáže-napoly. Majú len dve špecializované krídla zostávajúce, Alex Cuthbert a George North, a keď sa opýtal, či druhá by bola považovaná za mimo-centra voči Fidži s one-cap Tyler Morgan jediný špecialista na alternatívne, Howley spočiatku hovoril, že to bola možnosť, než hovoriť: "Nemali by sme dať George v centre"

Hook hral v oboch stredových polohách pre Wales, ako aj na vonkajšiu polovicu a full-chrbta.Zostal z čaty na minuloročných jesenných reprezentantov, spomínal pre zranenie, ale vynechal znovu kampaň Six Nations, keď Wales povedal, že ho už nepovažuje za možnosť v zálohe. Začal prvý Svetový pohár warm-up zápasu proti Írsku minulý mesiac, ale bolo upustené od čaty o päť dní neskôr.

"James je obrovsky skúsený s 78 čiapok a môže hrať na 10, 12, 13 a 15 , "povedal Howley. "Ešte, či bude v mixe na Fidži [kedy Wales budú musieť hrať s niekým zo svojej polohy pri plnom spätnom] sme sa nerozhodli.Vieme o talente Jamesa a dvere sa preňho opäť otvorili, rovnako ako pre Gareth, ktorý sa bude snažiť rýchlo s medzinárodným rugby, ktorý hral Super Rugby [pre šéfovcov].Je to rana stratiť ďalších dvoch hráčov, ale máme pružnosť, ako sme ukázali na Twickenham, a som si istý, že bude v hojnosti v priebehu nasledujúcich štyroch až piatich týždňov. "

Fidži bude bez ich 20st krídlo a cielene kicker Neman Nadole, ktorý dostal zákaz jeden zápas po tom, čo bol spomenie pre kopije-riešiť v priebehu minulého týždňa porážke Austrálii, a keď sú všetci ale matematicky von sporu o miesto vo štvrťfinále majú dobrú nedávny rekord proti Walesu v Cardiffe, stráca štyri body vlani v novembri a kreslenie tam v roku 2010.

"nastavenej skladby sú jednou z oblastí, fidžijskej hry, kde majú výrazne zlepšila," povedal Howley , "Dali Austrálii pod tlakom vo skrumáži, ale máme plnú dôveru v náš a to je oblasť, sa pozrieme na nasledujúce Anglicku hru.Je dôležité, že máme dobrú platf ormu. Jedná sa o krátky obrat po Twickenham, ale tie sú pravidlá a musíme sa do toho. "

víťazstvo nad Anglickom zdvihol Wales na druhé miesto vo svetovom rebríčku, ich najvyššie v histórii polohy. Pred tromi rokmi boli deviaty a Howley vzdal hold sobotňajšej mužom zápasu, vonkajšie polovice Dan Biggar, ktorý nielen pristálo osem kopov z ôsmich, ale zdvihol bok po troch chrbtom opustil na nosidlách zranených do štyroch minút kúzla na začiatku posledného štvrťroka.

"Dan bol vynikajúci," povedal Howley. "Ten zhromaždil tím v posledných 10 minútach a ukázal svoju kvalitu vedenia a vedie vojakov.Zrelý v posledných dvoch rokoch a to bol jeden z najlepších výkonov z vonkajšieho polovice vo waleskom tričku už niekoľko rokov. Nikdy sme nepochybovali o jeho schopnosti kopať a bolo to chladné, merané výkony od hráča, ktorý hrá s dôverou. "

Unibet-Bonus ča ká na Vás

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára